Digitaal Winterevent Sociaal Werkkoepel

Ondernemen met social impact is de nieuwe norm!

Samen met Kees Klomp, lector Betekeniseconomie bij het Kenniscentrum Business Innovation van de Hogeschool Rotterdam, bieden we een interactief programma over betekenisvol ondernemen aan.

“De betekeniseconomie is een nieuw economisch normaal waarin we niet langer alleen geïnteresseerd zijn in welvaart, economische groei en levensstandaard-verbetering, maar een evenwicht tussen welvaart, welzijn en welbevinden nastreven. Deze transitie heeft grote gevolgen voor het reilen en zeilen van bedrijven”. Kees Klomp neemt ons mee langs de belangrijkste kenmerken en beginselen van de Betekeniseconomie. Steeds meer bedrijven willen sociaal ondernemen en een betekenisvol bedrijf zijn. Dat is volgens Kees de nieuwe norm. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Samen met u gaan we in op vragen als: Wat voor kansen biedt dit voor u als organisatie en voor het realiseren van werk voor mensen met een arbeidsbeperking? Wat is er nodig om impact te maken? Wat kan de samenwerking tussen reguliere ondernemers en sociale ondernemers hierin betekenen? Welke kansen zijn er voor het MKB? Welke rol speelt de samenwerking tussen sociale ondernemers onderling? Hoe verloopt de samenwerking met de gemeente? Wat werkt goed en wat zijn de belemmeringen?

Tijd: 28 januari 14.45-16.30 uur

Digitale inloop vanaf 14.45 uur.
Het programma start om 15 uur precies.
Om 16.30 uur ronden we af.
Gelegenheid tot napraten in breakout rooms van 16.30 tot 17.00.

Plaats: waar u maar wilt. ZOOM link volgt.

Als netwerkorganisatie vinden wij het belangrijk om elkaar regelmatig te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen en te inspireren. Daar geven we op verschillende manieren invulling aan. Onder andere door twee keer per jaar een event voor alle partners en andere belangstellenden te organiseren.

Zin in het winterevent? Meld u zich dan hieronder aan.

Een paar dagen voor het event ontvangt u van ons een link om in te kunnen loggen.

Winterevent 2021

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meld u via deze link aan voor onze nieuwsbrief die iedere twee maanden wordt verzonden.

Informatie

do 28 januari 2021

14:45 t/m 16:30