Balanz Facilitair (video)

Balanz Facilitair is een netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel. Dit facilitair bedrijf maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Vebego. Gilles Berends, Consultant SROI, vertelt over de onderneming.

Balanz Facilitair is een bijzonder bedrijf. Want het helpt collega’s die een extra steuntje nodig hebben aan de slag. En zorgt er bovendien voor, dat ze hun werk kunnen blijven doen. We leveren facilitaire diensten. Dat kunnen bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden zijn. Of huismeesters. Bij voorkeur combineren we deze taken. Dankzij die combinatie kunnen we namelijk aantrekkelijke en volwaardige banen aanbieden. Dit doen wij zelfstandig voor onze eigen partners. En steeds vaker ook samen met onze zusterbedrijven Hago en Hago zorg.

Iedereen een rol van betekenis bij Balanz Facilitair

We willen namelijk concreet bijdragen aan een samenleving waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Zowel op de arbeidsmarkt als daarbuiten. Dat is waar wij iedere dag voor opstaan.

De ambitie van Balanz Facilitair

Ons bedrijf heeft dan ook de ambitie de grootste sociale ondernemer in facilitaire dienstverlening voor Nederland te worden. Onze collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt noemen we ook wel ‘aanpakkers’. En onze missie is zoveel mogelijk ‘aanpakkers’ aan het werk krijgen. Bijvoorbeeld in:

  • de schoonmaak
  • gebouwbeheer
  • in onderhoud
  • of in andere multi services
Aanpakkers van Balanz Facilitair
Enkele aanpakkers van Balanz Facilitair

Banenafspraak

We zijn bovendien PSO 30+ gecertificeerd. Dat wil zeggen, dat wij over het keurmerk voor sociaal ondernemen beschikken. Jaarlijks zorgen we namelijk voor minimaal 50 nieuwe werkplekken voor aanpakkers in Nederland. Zowel bij onszelf, als bij onze zusterbedrijven of bij opdrachtgevers met een SROI-doelstelling. Want alleen zo maken we écht werk van de door de overheid gemaakte banenafspraak van 125.000 banen.

Video

Bekijk de onderstaande video om te zien wat onze aanpakkers zoal doen. Dan is te zien hoe dat eruit ziet.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Contact met Balanz Facilitair

Voor informatie en contact kunt u terecht bij Gilles Berends, Consultant SROI.

Email: gilles.berends@balanzfacilitair.nl | website: www.balanzfacilitair.nl

Meer netwerkpartners van de Sociaal Werkkoepel zijn bovendien te vinden op deze pagina.

Deel dit artikel: