Rosewood Amsterdam

Rosewood Amsterdam opent in 2024 als eerste een Rosewood-hotel in Nederland. Het hotel is gevestigd in het voormalige Paleis van Justitie aan de Prinsengracht, één van de mooiste grachten van de stad. De accommodatie biedt 134 kamers en suites, waarvan vele een spectaculair uitzicht hebben over de twee aangrenzende grachten, rustige binnentuinen en iconische grachtenpanddaken. Voorzieningen omvatten drie restaurants en bars; Sense, A Rosewood Spa; een ultramodern fitnesscentrum; en een binnenzwembad. Daarnaast zijn er meerdere evenementruimtes en vergaderzalen, waaronder een balzaal van 280 vierkante meter, die voorzien zijn van geavanceerde audio- en visuele diensten en natuurlijk daglicht.

Sociale werkgever

Gedreven door een doel om mensen en de planeet te inspireren, verrijken en positief te beïnvloeden, zijn we toegewijd aan het versterken van mensen binnen ons gehele ecosysteem en het omarmen van een duurzaamheidsbenadering die circulaire gastvrijheid centraal stelt in ons bedrijf. We meten ons succes aan de hand van de betekenisvolle bijdrage die we kunnen leveren aan de wereld via Rosewood Empowers en Rosewood Sustains.

Diversiteit is voor ons meer dan een doel of ambitie, het is wie we zijn. Dit betekent dat we de gemeenschappen weerspiegelen waarvan we deel uitmaken in al onze accommodaties. We geloven dat onze verschillen ons in staat stellen een beter team te vormen – een team dat betere beslissingen neemt, innovatie stimuleert en betere bedrijfsresultaten levert. Als je jezelf in deze rol ziet en enthousiast bent om dit doel te ondersteunen, moedigen we je aan om te solliciteren. 

Zodra we open zijn, willen we dat onze accommodatie de topbestemming in de regio wordt. We streven ernaar een dynamisch, internationaal team te creëren met een sterk gevoel van samenwerking. We geloven in teamwork, het vinden van oplossingen en jezelf kunnen zijn op het werk. Daarom zijn we op zoek naar iemand die bij onze cultuur past en bieden we graag een kans aan iemand die samenwerkingsgericht en resultaatgericht is, een can-do mentaliteit heeft en het leuk zou vinden om bij Rosewood te werken net zoals wij.

Meer informatie

Je kunt meer informatie over Rosewood Amsterdam vinden op onze website hier en onze LinkedIn hier.

Alle openstaande vacatures bij Rosewood zijn te vinden op onze carrièrepagina hier.

Deel dit artikel: