The Colour Kitchen

The Colour Kitchen (TCK) heeft de ambitie in Nederland een cultuurverandering te realiseren waarbij inclusiviteit en solidariteit gedragen wordt door de arbeidsmarkt.  

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk

In Nederland zijn er nog veel mensen voor wie het hebben van werk geen vanzelfsprekendheid is. Ze moeten opboksen tegen de ‘gemiddelde’ norm die onze maatschappij stelt en hebben niet altijd de kansen gekregen die nodig zijn om hun talenten te ontwikkelen. Ons doel: al het onbenut talent dat nu thuis op de bank zit een nieuwe kans geven. Dit doen we op drie fronten:
1 Het vergroten van de eigenwaarde & zelfredzaamheid van mensen.
2 Het creëren van een inclusieve arbeidsmarkt.
3 Het vergroten van solidariteit & bewustwording in onze samenleving

Onze werkwijze:
We laten mensen in een professionele en commerciële omgeving hun eigen krachten en
talenten ontdekken. We leiden ze op in een duurzame en commerciële omgeving tot volwaardige krachten in de hospitality branche en bemiddelen ze naar duurzaam werk.

In onze horecabedrijven, party- en bedrijfscatering bieden we een opleiding tot horeca professional, veelal met diploma. Dat diploma is geen doel op zich, we begeleiden onze kersverse professionals zoveel mogelijk naar een baan. Op hun beurt maken onze professionals in opleiding het verschil voor iedereen die zij in hun leven treffen. Ze zijn een voorbeeld en inspiratie voor familie en vrienden en voor alle mensen die werken en te gast zijn op onze locaties. Onze gasten zien de mens achter het verhaal. Dit creëert bewustwording en in sommige gevallen zorgt het zelfs voor een speciale band.

Om nog meer sociale impact te maken, ontwikkelde TCK de campagne NO SOCIAL WASTE, waarmee we de barricaden opgaan.

Wat zou u willen delen met andere partners

We delen graag onze ervaringen, denken mee over innovatieve oplossingen en staan open voor het gezamenlijk opzetten van nieuwe programma’s om samen nog meer impact te maken. 

Wat inspireert u aan sociaal werk

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans geven en ze daardoor zien groeien, geeft ons energie. Wij willen dat er geen talent onbenut op de bank zit en dat iedereen de kans krijgt om te werken.

Meer informatie of contact

Wilt u meer weten neem dan contact op met:

Arie van Diggele, arie.v.diggele@thecolourkitchen.com

Website: https://www.thecolourkitchen.com