Westerveld

Westerveld is een top-25 speler in de schoonmaakbranche met ongeveer 750 medewerkers en 300 klanten. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van zakelijke dienstverlening tot onderwijs en zorg. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen.

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk?

Onze organisatie is startende wat betreft sociaal werk. De drive is er om hiermee nog actiever aan de slag te gaan. In 2019 zijn de eerste contacten qua netwerk gelegd en dit willen wij in 2020 verder uitbouwen. Doel is dat onze organisatie een plek biedt voor sociaal werk, wij doen dit vanuit een sociaal en maatschappelijk oogpunt. Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt en daar werken wij graag aan mee.

Heeft u al mensen met een arbeidsbeperking in dienst en kunt u daar iets meer over vertellen?

Op dit moment zijn we projecten aan het opstarten, maar hebben wij nog geen medewerkers met een arbeidsbeperking in dienst.

Wat zou u willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

Aangezien Westerveld net begonnen is  op de inclusieve arbeidsmarkt, zijn wij nog erg zoekende. In dit kader ligt onze focus nu juist op kennis en ervaring opdoen. Ik ben dan ook op zoek naar leuke succesverhalen van andere bedrijven, maar ook naar de do’s en dont’s. Ik ga graag met eenieder in gesprek om eens van gedachte te wisselen.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Als organisatie hebben wij mogelijkheden, ook mogelijkheden om ons in te zetten voor de gehele maatschappij. Wij willen als organisatie van betekenis zijn voor alle lagen van de maatschappij. Zoals onze moederorganisatie Vebego zegt, wij willen impact hebben op de omgeving waarin wij leven en werken.

Meer informatie

Meer informatie op de website www.westerveld.nl. Of neem contact op met Mirella Gaasbeek, telefonisch 035-646 11 11 of per mail personeelszaken@westerveld.nl.

Deel dit artikel: