Digitale in- en doorstroomsessie

Tijdens deze sessie verbinden we netwerkpartners die passende werkplekken hebben met werkzoekenden die een doelgroepindicatie hebben of die via de praktijkroute instromen.

Tijdens de maandelijkse, digitale in- en doorstroomsessie ontmoeten verschillende partners elkaar. De sessie is bestemd voor de uitwisseling van werknemers die toe zijn aan een volgende stap en aan passende werkplekken. Tijdens deze sessie vragen we of de netwerkpartners passende werkplekken hebben voor werkzoekenden met een doelgroepindicatie of die via de praktijkroute instromen.

Digitale in- en doorstroomsessie: wie zijn er welkom?

Hebt u: 

  • werknemers die op zoek zijn naar een opvolgende werkgever? 
  • en/of hebt u (een) passende werkplek(ken) binnen uw bedrijf beschikbaar?

Dan bent u van harte welkom om ze in te brengen tijdens de in- en doorstroomsessie van werk naar werk.

Het gaat hier om werkzoekenden die een doelgroepindicatie hebben of daar via de praktijkroute voor in aanmerking komen.

Wat is er nodig voor een passende werkplek?

U kunt tijdens de digitale sessie aangeven dat u iemand nodig heeft voor functies in uw bedrijf of organisatie. Bij de ingebrachte vacatures gaan we er wel van uit dat er op de werkplek extra tijd en / of begeleiding voor een kandidaat is. Dat is belangrijk, want zo sluiten baan en werknemer zo goed mogelijk op elkaar aan. Op die manier benutten we tenslotte ieders kwaliteiten optimaal!  

Bent u geïnteresseerd in de digitale in- en doorstroomsessie?

Heeft u een geschikte vacature en een goede begeleider op de werkvloer? Meld u dan hieronder aan. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Aanmelden Digitale in- en doorstroomsessie

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden voor deze datum
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

di 17 januari 2023

15:00 t/m 16:00

Online

Agenda

di 31 januari 2023

Lees meer over Digitale Netwerkborrel: Kick-off 2023

We nodigen je graag uit om samen met ons en andere partners van Sociaal Werkkoepel Amsterdam het jaar 2023 af te trappen! Een mooi en praktisch moment om met o.a. HR-managers en andere werkgevers informatie te delen over inclusief werven en werken.

do 16 februari 2023

Lees meer over Winter Event

Anders kijken naar talent. Hoe doe je dat nou? Daar gaan we op donderdag 16 februari het antwoord op geven tijdens het Winter Event van Sociaal Werkkoepel Amsterdam vanaf 15.00 uur in de Tolhuistuin!

do 23 februari 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen