Digitale in- en doorstroomsessie

Tijdens deze sessie verbinden we netwerkpartners die passende werkplekken hebben met werkzoekenden die een doelgroepindicatie hebben of die via de praktijkroute instromen.

Elke tweede dinsdag van de maand om 15.00 uur tijdens de digitale in- en doorstroomsessie ontmoeten verschillende partners elkaar. De sessie is bestemd voor de uitwisseling van werknemers die toe zijn aan een volgende stap en aan passende werkplekken. Tijdens deze sessie vragen we of de netwerkpartners passende werkplekken hebben voor werkzoekenden met een doelgroepindicatie of die via de praktijkroute instromen.

Digitale in- en doorstroomsessie: wie zijn er welkom?

Hebt u: 

  • werknemers die op zoek zijn naar een opvolgende werkgever? 
  • en/of hebt u (een) passende werkplek(ken) binnen uw bedrijf beschikbaar?

Dan bent u van harte welkom om ze in te brengen tijdens de in- en doorstroomsessie van werk naar werk.

Het gaat hier om werkzoekenden die een doelgroepindicatie hebben of daar via de praktijkroute voor in aanmerking komen.

Wat is er nodig voor een passende werkplek?

U kunt tijdens de digitale sessie aangeven dat u iemand nodig heeft voor functies in uw bedrijf of organisatie. Bij de ingebrachte vacatures gaan we er wel van uit dat er op de werkplek extra tijd en / of begeleiding voor een kandidaat is. Dat is belangrijk, want zo sluiten baan en werknemer zo goed mogelijk op elkaar aan. Op die manier benutten we tenslotte ieders kwaliteiten optimaal!  

Bent u geïnteresseerd in de digitale in- en doorstroomsessie?

Heeft u een geschikte vacature en een goede begeleider op de werkvloer? Meld u dan hieronder aan. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Aanmelden Digitale in- en doorstroomsessie

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden voor deze datum
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

di 12 september 2023

15:00 t/m 16:00

Online

Agenda

di 31 oktober 2023

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 2 november 2023

Lees meer over Herfst Event 2023 – ‘Samen maken we meer impact!’

Meld je nu aan! Een event vol informatie over de ontwikkelingen in sociaal werk, informatie- en werksessies en vrolijke eyeopeners over hoe je anders kijkt naar talent. Voor al onze Amsterdamse partners die sociaal (willen) ondernemen!

do 16 november 2023

Lees meer over Harrie terugkomochtenden

De Harrie terugkomochtenden zijn bedoeld voor Harries die eerder dit jaar de 1-daagse Amsterdamse Harrie-training gevolgd hebben.

Meer evenementen