Digitale in- en doorstroomsessie


De In- en Doorstroomsessie vindt elke tweede dinsdag van de maand digitaal plaats van 15.00 tot 16.00 uur. Ben je werkgever en heb je werknemers met ondersteuningsbehoefte die op zoek zijn naar een opvolgende baan? Of heb je een baan met begeleiding beschikbaar? Dan ben je van harte welkom tijdens de in- en doorstroomsessie!

Tijdens de sessie stellen ook jobhunters en jobcoaches werkzoekenden voor die extra ondersteuningsbehoefte hebben en op zoek zijn naar een passende baan. Zij hebben een doelgroep-indicatie of komen daar vermoedelijk voor in aanmerking via de praktijkroute. Er is ook ruimte voor kandidaten om zelf te pitchen.

Samen zoeken we voor elke kandidaat naar een geschikte baan met begeleiding en geven tips.

Aanmelden voor maandelijkse digitale In- en Doorstroomsessie

Wil je voortaan ook uitgenodigd worden voor de maandelijkse In- en Doorstroomsessies? Meld je dan hieronder aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

di 9 april 2024

15:00 t/m 16:00

Online

Agenda

di 14 mei 2024

Lees meer over Uitnodiging HARRIE training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

do 16 mei 2024

Lees meer over Intervisiegroep Interne Jobcoaches

Speciaal voor Noloc-gecertificeerde interne jobcoaches is een intervisiegroep opgericht om de casuïstiek te bespreken volgens het Noloc-intervisiemodel.

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

Meer evenementen