Avontuur Dichtbij

Avontuur Dichtbij biedt actieve 2 tot 7-daagse microavonturen aan in Nederland en België. Je gaat lekker naar buiten en laat de dagelijkse sleur achter je. De activiteiten zijn vooral te voet, maar ook per fiets of per kano. Je gaat op ontdekking in bijzondere natuurgebieden of verrassende delen van een stad. Je overnacht bij lokale ondernemers. Je bent er even helemaal uit en komt met een opgeladen batterij weer terug. Met je avontuur steun je bovendien een initiatief dat een positieve bijdrage levert aan natuurbehoud, zoals IVN en Stichting Limburgs Landschap

Sociaal werkgeverschap

Wij zijn een sociale onderneming, winst maken is voor ons niet het belangrijkste doel. Natuurbehoud staat hoog in ons vaandel, evenals het promoten van sociale ondernemingen tijdens de Better Citytrips die we aanbieden. Iemand in dienst nemen met een arbeidsbeperking zou hier goed bijpassen.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten onderling tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Het iets kunnen betekenen voor iemand. Iemand de mogelijkheid geven om aan het werk te gaan, zelfvertrouwen op te bouwen en een sociaal netwerk te bieden.

Meer informatie

Kijk op onze website of wil je meer weten over (werken) met of voor onze organisatie mail dan naar info@avontuurdichtbij.nl. We helpen je graag!

www.avontuurdichtbij.nl

Deel dit artikel: