Buitengewoon

Wij zijn Buitengewoon. En nee, dat is niet omdat wíj zo bijzonder zijn. Onze aanpak is dat wel. Wij zien dat werk voor mensen het verschil maakt. Logisch, want wie werkt doet mee. Wie werkt bouwt iets op met eigen handen. Wie werkt krijgt perspectief. Dan moet je wel eerst de kans krijgen natuurlijk. Wij zijn op een missie om die kans te geven aan mensen die anders buiten blijven staan. De drempels en belemmeringen die iemand van werk af houden? Die ruimen we onderweg op.

We doen het gewoon en maken het samen super!

Facilicom Group

Buitengewoon is het sociale ontwikkelbedrijf van Facilicom Group. Facilicom Group is het bedrijf achter, Trigion, Gom, Food&i, Incluzio, Breijer en Facilicom Solutions. Samen zijn we goed voor meer dan 26.000 banen. Dat is een verantwoordelijkheid die we nogal serieus nemen. Als gezamenlijke divisies hebben we besloten een sociale onderneming te starten. Het resultaat is Buitengewoon.

Een Buitengewoon traject

Of het nu om zorg, beveiliging, catering, schoonmaak, techniek of horeca gaat; wij accepteren niet langer dat mensen die heel graag aan de slag gaan, de aansluiting niet vinden. Wij bieden hen een baan en tegelijkertijd een route aan. Ja, ook als dat soms ingewikkeld lijkt of niet vanzelfsprekend is. Dan lopen we graag een stapje harder om mensen met de juiste begeleiding op weg te helpen.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel en ervaringen en tips onderling uit te wisselen.

Meer informatie:

Onze website geeft meer weer over onze activiteiten. U kunt ons ook altijd een mailtje sturen of bellen naar: 088 298 74 75. Contactpersoon: Bas Dubbeld

Deel dit artikel: