Connexxion / Transdev

Wij zijn Transdev. Hét mobiliteitsbedrijf van Nederland.

Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis. Een steeds groter deel van onze vloot is bovendien Zero Emission. Zo rijden we met honderden elektrische en waterstofbussen en gebruiken we steeds meer elektrische auto’s en rolstoelbussen voor zorgvervoer. Zo zetten we grote stappen richting een volledig emissievrije vloot in 2030. Servicegericht werken, verbeteren en innoveren kunnen we niet zonder onze ruim 6000 medewerkers. Onze mensen hebben totaal verschillende achtergronden en werken samen aan ons gemeenschappelijke doel; het bieden van de beste mobiliteit en zorg in Nederland.

Sociale werkgever

Duurzaam, innovatief en mensgericht werken kunnen we niet zonder onze circa 7.000 medewerkers –zij zijn het hart van onze organisatie. Daarbij heeft Transdev als doelstelling om een afspiegeling te zijn van de maatschappij: iedereen is welkom. Transdev helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt letterlijk en figuurlijk op weg, door ze actief te ondersteunen bij hun opleiding en integratie in onze organisatie. Daarvoor bieden we onder andere trajecten op maat, werkervaringsplekken, leerwerktrajecten en actieve samenwerking met lokale partners die deze groepen door en door kennen, om zo de drempel naar betaald werk en participatie in de maatschappij zo laag mogelijk te maken.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

Door samen ervaringen uit te delen kom je verder. Wij maken mooie stappen maar horen ook graag de ervaringen van andere bedrijven en ideeën waar wij zelf nog niet aan hebben gedacht. Natuurlijk delen wij ook graag onze successen.

Meer informatie

Kijk op onze website  Werknemers (wijzijntransdev.nl) of neem contact op met Marieke Wijdogen: m.wijdogen@connexxion.nl


Deel dit artikel: