CSU

Onder het motto ‘Scherper, Slimmer, Schoner’ is CSU vanuit 10 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en kantoren, is CSU al 55 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. Waarbij onze 15.000 collega’s het verschil maken.

• Scherper. Slimmer. Schoner.

Om werk- en leefgeluk iedere dag weer een beetje beter te maken, innoveren we. Zo zijn we scherper, slimmer, schoner. Scherper op de kansen van morgen. En altijd bedachtzaam of iets slimmer kan.

• Een mensgerichte organisatie met een vaak verrassende en innovatieve aanpak

Wij hebben een scherpe visie op de ontwikkeling van schoonmaak en lopen voorop in de vernieuwing en verduurzaming daarvan. Steeds streven we ernaar om samen slimme manieren te vinden voor facilitaire vraagstukken van morgen en overmorgen. Daardoor realiseren wij de positieve impact voor onze mensen, klanten, het milieu en de maatschappij.

• Door en voor onze mensen

Een gezonde, gastvrije en gelukkige werkomgeving creëren. Dat begint bij onszelf. We investeren daarom in onze medewerkers en voeren een diversiteits- en inclusiviteitsbeleid. Zodat iedereen zich gewaardeerd, uitgedaagd en geprezen voelt. Dat is volledig in lijn met hoe onze oprichter Cor van der Heijden het in 1968 voor zich zag. Nu, jaren later, is CSU is een familiebedrijf waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert. En zijn we al tien keer uitgeroepen als gecertificeerd Top Employer Nederland en zijn we bovendien, opnieuw, verkozen tot nummer één schoonmaakdienstverlener en schoonmaakpartner van Nederland [MT500 onderzoek, 2023]. In 2020 beloonde Hare Majesteit Koningin Máxima ons zelfs met de Koning Willem I-prijs, de bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap.

Sociale werkgever

Sociaal werkgeverschap is voor ons;

Het bijhouden of verbeteren van het welzijn en (werk)geluk van mensen, in huidige en toekomstige generaties.

• Een (mentaal) gezonde en veilige werkomgeving voor onze medewerkers creëren.

• Actief bijdragen aan een divers werknemersbestand en

• Meedenken over een inclusieve samenleving waar bestaanszekerheid een basis is voor iedereen.

We organiseren het werk zo, dat mensen vanuit hun passie en talenten een zo groot mogelijk en zinvolle bijdrage kunnen leveren aan de welvaart en het welzijn van hen zelf, onze organisatie en de maatschappij. Door diverse projecten en initiatieven zorgen we ervoor dat onze mensen in hun kracht staan. Denk aan oa visuele arbeidsovereenkomsten, budget coaching en mogelijkheden m.b.t. opleiding en ontwikkeling. Zo dragen we bij aan een meer diverse samenstelling van onze organisatie en een inclusieve werkomgeving.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

We vinden het interessant om tijdens bijeenkomsten kennis en ervaring uit te wisselen met andere werkgevers.

Meer informatie

Kijk op onze website voor meer informatie.


Deel dit artikel: