Eviden Netherlands BV

Over Eviden

Eviden [1] richt zich op digital, cloud, big data en digitale beveiliging. Het bedrijf ontwikkelt zich tot een toonaangevende internationale speler in datagestuurde, betrouwbare en duurzame digitale transformaties. Als next generation digital business met een leidende positie in digital, cloud, data, advanced computing en security beschikt Eviden over een diepgaande expertise over uiteenlopende sectoren in 47 landen. Door high-end technologieën over het volledige digitale spectrum te bundelen met de expertise van 55.000 hoogwaardige professionals breidt Eviden de mogelijkheden van technologieën voor bedrijven en overheden uit. Zo helpt zij hen te bouwen aan hun digitale toekomst. Eviden is onderdeel van de Atos Groep en realiseert een omzet van 5 miljard euro per jaar.

[1] De activiteiten van Eviden worden geëxploiteerd via de volgende merken: Alia Consulting, AppCentrica, ATHEA, Atos Syntel, Bull, Cloudamize, Cloudreach, Cryptovision, DataSentics, digital. security, Eagle Creek, EcoAct, Edifixio, Energy4U, Engage ESM, Forensik, IDEAL GRP, IDnomic, In Fidem, Ipsotek, Maven Wave, Miner & Kasch, Motiv, Nimbix, Processia, Profit4SF, science+computing, SEC Consult, Visual BI, Worldgrid, X-Perion en zData. Eviden is een geregistreerd handelsmerk. © Eviden S.A.S., 2023.


Over Atos

Atos is wereldwijd toonaangevend in digitale transformaties met een pro forma jaaromzet van meer dan 11 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 107.000 collega’s in 69 landen. Atos is de Europese leider in Cybersecurity, Cloud en High Performance Computing. Zij vervult een voortrekkersrol bij het aanbieden van end-to-end op maat gesneden diensten en producten die zijn gericht op CO2-reductie en richt zich op veilige en duurzame digitale transformaties voor haar klanten. Atos is als SE (Societas Europaea) genoteerd op Euronext Parijs.

Het is de missie van Atos om mede vorm te geven aan de toekomst van informatietechnologie. Haar expertise en diensten ondersteunen de ontwikkeling van kennis, onderwijs en onderzoek gebaseerd op een multiculturele aanpak en dragen bij aan wetenschappelijke en technologische excellentie. Wereldwijd stelt de Groep haar klanten, medewerkers en burgers in staat op een bewuste en duurzame manier te leven, werken en zich te ontwikkelen in een veilige informatieomgeving.


Sociale werkgever
In Nederland proberen wij in ons MVO-beleid aan de slag te gaan met sociale thema’s zoals Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie naast een centrale Social Return aanpak. Samenwerken met sociale ondernemingen is daar een belangrijk onderdeel van, alsook aanwerving van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook zijn wij een erkend leerwerkbedrijf voor een aantal MBO ICT studies.

Meer informatie:

Kijk op onze  https://atos.net/nl/nederland  en https://eviden.com of neem contact op met Michiel Seaux via michiel.seaux@eviden.com.


Deel dit artikel: