Facility Services/HVA-UVA

Facility Services is een samenwerkingsverband tussen de facilitaire organisaties van Universiteit van Amsterdam (UvA) en Hogeschool van Amsterdam (HvA). Deze afdeling is bovendien het aansturend orgaan voor onder meer de schoonmaak, catering en de beveiliging op de Amsterdamse onderwijsinstellingen.

Kijk voor meer informatie op de website van Facility Services.

Facility Services is onder meer verantwoordelijk voor:

  • onderwijsfaciliteiten: logistiek, zalen, beheer en inrichting, audiovisueel apparatuur;
  • faciliteiten in en om de gebouwen, zoals catering, schoonmaak, beveiliging, zaalbeheer, klein onderhoud, fiets- en terreinbeheer, post en reprografie;
  • de huisvesting, waaronder gebouwonderhoud, beheer van ruimtes binnen de gebouwen, de coördinatie van bedrijfshulpverlening (BHV), veiligheid, vergunningen, verhuizingen en verbouw-/renovatieprojecten;
  • inkoop: bestellen, inkopen en aanbestedingen;
  • facilitaire zaken voor evenementen.

Wat doet u op het gebied van sociaal werk?

Net zoals wij onze studenten opleiden, helpen wij ook mensen met een arbeidsbeperking en / of afstand tot de arbeidsmarkt in hun ontwikkeling. Zo hebben wij leerlingen uit het praktijkonderwijs. En hebben we samen met Pantar leer-/werktrajecten ingericht. De bedoeling van de trajecten is, dat medewerkers van Pantar bij ons de kans krijgen werkervaring op te doen. Maar dat zij vervolgens wel binnen maximaal 2 jaar doorstromen naar andere bedrijven.

Wat zou u willen delen met de andere partners?

Wij willen graag aansluiten bij de Sociaal Werkkoepel, zodat wij contacten kunnen leggen. En bovendien om aansluiting te kunnen vinden met onze leer-/werktrajecten op de behoefte van andere organisaties.

Meer informatie of contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Robin Vermeulen, contractmanager afdeling Facility Services. E-mail r.vermeulen@hva.nl.

Deel dit artikel: