Groene Bouwhekken

Wij verhuren ‘Groene Bouwhekken’. Dit zijn houten bouwhekken met plantenbakken. Het is een duurzaam alternatief voor traditionele, stalen bouwhekken. Met het inzetten van Groene Bouwhekken verbeteren aannemers bovendien de uitstraling van hun bouwplaats. We zorgen sinds 2016 voor vergroening van grote en kleine bouwplaatsen in heel Nederland.

Groene Bouwhekken voor re-integratie

Wij hebben ons hele proces ingericht op het helpen van mensen met re-integreren tot de arbeidsmarkt. Bovendien zijn al onze producten circulair en gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout. Kortom: niet zomaar een hek, maar een mooi duurzaam product om trots op te zijn!

Social Return On Investment

Wij besteden alle uitvoerende werkzaamheden uit aan sociale organisaties. Van productie en transport tot het onderhoud tijdens het project. Door deze samenwerkingen kunnen zij zich volledig focussen op het begeleiden en opleiden van mensen die aan het re-integreren zijn, terwijl wij bijvoorbeeld helpen bij het inrichten van het productieproces. Op deze manier timmeren we aan een gezonde arbeidsmarkt voor iedereen. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als SROI invulling.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel. Ook wisselen we graag ervaringen en tips uit.

Meer informatie:

Kijk op onze website of neem contact op met Hugo Ward via hugo@groenebouwhekken.nl.

Deel dit artikel: