Hijman Schoonmaakartikelen

De historie van Hijman Schoonmaakartikelen begint al in 1906. Toen begon onze grondlegger Simon Abraham Hijman met de verkoop van sponzen, zeemleer en borstelwerk.

Top 5 plek voor Hijman Schoonmaakartikelen

Anno 2021 is er veel veranderd, maar deze artikelen verkoopt Hijman nog steeds. Maar het assortiment is in de loop der jaren wel behoorlijk uitgebreid met duurzame producten en innovatieve schoonmaakoplossingen. Met een assortiment van meer dan 5000 artikelen en zo’n 3500 klanten behoort Hijman inmiddels tot de top 5 schoonmaakgroothandels. Of het nu om een schoonmaakbedrijf, glazenwasser, school of horeca gaat. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan middelen, materialen en machines voor de professionele schoonmaak van de (werk)omgeving. Hijman heeft al 100 jaar kennis en kwaliteit in huis. Uiteraard is ons bedrijf lid van MVO Nederland. En sinds 2012 zijn wij MVO-gecertificeerd op basis van de MVO-wijzer. Daarnaast hebben we het ISO-certificaten 9001-2015 voor kwaliteit en 14001 voor milieu. Persoonlijke aandacht zoals grondlegger Simon die gaf, geven we bij Hijman nog elke dag. 

Sociaal werk

Bij Hijman Schoonmaakartikelen hanteren wij een diversiteitsbeleid bij het aannemen van personeel. We maken ons hard voor de duurzame inzetbaarheid van onze mensen, onder andere door trainingen aan te bieden, te zorgen voor een prettige sfeer op het werk en ze een stem te geven. Wij zijn een erkend leerbedrijf en zullen met de koepel o.a. het traject ingaan van de pilot MBO praktijkleren.

Wat wil Hijman Schoonmaakartikelen delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel en ervaringen en tips onderling uit te wisselen.

Meer informatie:

Neem een kijkje op onze website of neem contact op met Roland Wink, algemeen directeur: 020 665 9501.

Hijman schoonmaakartikelen logo

Dit bedrijf is een netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel. Wilt u ook een vermelding op onze website als partner en samenwerken voor meer inclusie op de werkvloer? Meld u dan hier aan.

Deel dit artikel: