Kroon en Amstel

Kroon & Amstel Group is een Amsterdams bedrijf dat zich specialiseert in het vinden van de juiste match tussen werkzoekenden en diverse branches. Dit doen we zowel voor geschoolde als ongeschoolde krachten. Dankzij ons eigen opleidingscentrum is er veel mogelijk. Kroon & Amstel bemiddelt actief in verschillende sectoren, waaronder ambachtelijk werk, bouw, groenvoorziening, schoonmaak, techniek, receptie en beveiliging.

Onze opdrachtgevers waarderen onze passie en persoonlijke aandacht. Wij werken met een uniek bedrijfsmodel waarin flexibiliteit op nummer één staat. Hierdoor kunnen wij de kosten voor onze opdrachtgevers laag houden en tegelijkertijd onze medewerkers de houvast geven waar zij recht op hebben.

Dagelijks maken wij beide kanten van de tafel blij met de juiste matches. Een baan die goed bij je past is essentieel voor een gelukkig leven. En daar helpen wij graag een handje in!

Social Return

Wist jij dat er 1,5 miljoen mensen zijn met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Kroon en Amstel Group wil deze groep begeleiden en helpen aan een terugkeer tot de samenleving.

Iedereen die langer dan 3 maanden buiten het reguliere arbeidsproces is gevallen valt onder de doelgroep voor Social Return. Dat kan zijn om diverse redenen zoals: ontslag, faillissement werkgever of privé-omstandigheden. Daar zit een veelvoud aan kwaliteiten bij. Wij geloven dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft en helpen u graag de geschikte medewerker te vinden.

Middels onze nauwe contacten met verschillende gemeenten en organisaties ontvangen wij dagelijks aanmeldingen van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gemeenten vinden het belangrijk dat haar opdrachtnemers een bijdrage leveren aan het behalen van sociale doelstellingen. Hierbij ligt het accent op werkgelegenheid van mensen en deze creëren wij. Ook is de bedoeling van dit traject om ervoor te zorgen dat een investering door de overheid een sociale winst (return) oplevert.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel. Ook delen we graag ervaringen en tips onderling uit.

Meer informatie

Kijk op onze website of neem contact met ons op via info@kroonenamstel.nl

Deel dit artikel: