Madeliefje Thuiszorg

Madeliefje Thuiszorg biedt hulp in de huishouding, dagbesteding, individuele begeleiding én verzorging en verpleging aan cliënten die niet meer (volledig) zelfstandig thuis kunnen wonen. Ons uitgangspunt is dat ieder mens uniek is. Vanuit die gedachten bieden wij hulp vanuit kleine teams met vaste medewerkers. Een goede cliënt-medewerker relatie is daarbij essentieel. Wij spannen ons daarom in om de cliënt en medewerkers behoeften zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen. 

Sociaal werkgeverschap

Wij denken liever in kansen dan in obstakels. Ook kandidaten met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij graag een werkplek. Wij hebben goede contacten met het WSP en hebben al met veel succes meerdere kandidaten een fijne werkplek kunnen bieden.  Onze leercoaches helpen de nieuwe collega’s op weg. Niet alleen tijdens het inwerken, maar ook daarna. Soms heeft iemand wat extra ondersteuning nodig. Samen bekijken zij wat nodig is om verder op weg te komen. Omdat de leercoach zelf als hulp in de huishouding heeft gewerkt, kan hij vanuit eigen ervaringen de nieuwe collega ondersteunen. De leercoach is dus echt een coach die náast de medewerker staat. 

Sociaal werkgeverschap betekent voor ons ook dat wij onze inkopen bij sociale firma’s doen. Zo werd de catering op ons bedrijfsfeest geregeld door 50/50 van het Leger des Heils en laten wij ons archief digitaliseren door Pantar. 

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

 Wij hopen kennis en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers. Het is leuk om succes verhalen te delen maar ook om te leren van wat anders kan.

Meer informatie

Kijk op onze www.madeliefje-thuiszorg.nl of neem contact op met Marleen van den Berg, via hrm@madeliefje-thuiszorg.nl

Deel dit artikel: