MEO

Wij bieden onze klanten zowel backoffice- als online en offline mediadiensten. Onze maatschappelijke missie staat bij onze ondernemingswijze voorop: een inclusieve arbeidsmarkt, waarin ook ruimte is voor mensen met een arbeidshandicap. Wij bieden onze opdrachtgevers hoogwaardige dienstverlening, terwijl de mensen met een arbeidsbeperking die wij in dienst hebben hun talenten ontplooien. Wij willen maatwerk bieden, zowel aan onze collega’s als aan onze opdrachtgevers. We richten onze manier van werken zo in dat mensen de ruimte krijgen hun talenten te ontdekken en te benutten. Dit leerproces – praktijkgericht, in teamverband en gecombineerd met echte opdrachten – houdt onze collega’s blijvend gemotiveerd en stimuleert de ontwikkeling van vakinhoudelijke en sociale werknemersvaardigheden.

Sociaal werk bij MEO

Bij MEO werken medewerkers met en zonder beperking als gelijkwaardige collega’s samen. We stellen leerwerkplekken beschikbaar: hier kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Wij maken ons hard voor een arbeidsmarkt waarin een arbeidsbeperking geen verschil hoeft te maken, maar waar ruimte is om met elkaars beperkingen om te gaan. Onze maatschappelijke missie staat voorop bij alles dat we doen. We bieden onze klanten op allerlei manieren media en ondersteuning. Tegelijk maken we daarmee werkplekken mogelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit vraagt om een nieuwe benadering, waarbij bedrijven ruimte bieden aan getalenteerde mensen, ook als ze een arbeidsbeperking hebben. Pas als iedereen, met of zonder beperking, evenveel kansen krijgt op de arbeidsmarkt, hebben wij ons doel bereikt.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel en ervaringen en tips onderling uit te wisselen.

Meer informatie:

Neem een kijkje op onze website of neem contact op met Joost van der Burght, algemeen directeur: 072 511 49 67.

Deel dit artikel: