PDZ Uitzendbureau

In de basis bemiddelt PDZ tussen mens en arbeid, door medewerkers beschikbaar te stellen onder leiding en toezicht van de opdrachtgever. In Amsterdam doen wij dat vanuit twee locaties. Wij zijn in een breed aantal sectoren actief en kijken graag met medewerkers waar de mogelijkheden liggen. Aanmelden is kosteloos en kan op elk gewenst moment.

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk?

PDZ Uitzendbureau stelt zich sinds haar oprichting in 1978 al ten doel om de arbeidsmarkt positie voor werknemers en werkgevers te verbeteren. Dat doen wij door medewerkers op de juiste plek neer te zetten, passend bij behoefte en door te investeren in opleiding en training zodat er zicht ontstaat op duurzame instroom op de arbeidsmarkt.  Denk daarbij aan leer-werk banen, trajecten her-intreders, voorlichting tbv beroepskeuze, arbeidsbemiddeling,

Heeft u al mensen met een arbeidsbeperking in dienst en kunt u daar iets meer over vertellen?

Wij hebben een aantal mensen met een arbeidsbeperking in dienst. Wij zien het als een uitdaging om mensen duurzaam te activeren. Ook adviseren en begeleiden wij onze opdrachtgevers in het aanname traject. Onze ervaring leert dat het eerste zetje nodig is om tot successen te komen.

Wat zou u willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

Wij geloven heel veel in samenwerken met partijen, heerlijk om samen succesvol te zijn!. Omdat wij niet sector gebonden zijn kunnen wij een mooie brug vormen en intersectoraal aan competenties werken. Wij stellen ons netwerk graag open en beschikbaar om verbindingen te leggen en dragen met onze creatieve inborst graag bij aan (unieke) oplossingen.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Bij PDZ houden wij van samenwerken en zien de oplossing niet als probleem. Wij genieten er van zaken mogelijk te maken, die eerder niet mogelijk bleken. Het blijft elke keer bijzonder als het lukt werkgever en werknemer tot elkaar te brengen in een passende arbeidsrelatie en medewerkers het perspectief te bieden op een duurzame loopbaan.

Meer informatie

Bezoek onze website www.pdz.nl of stuur een bericht naar info@pdz.nl.

Deel dit artikel: