Re-Use

Re-Use is netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel.

Circulaire bouwmaterialen worden met de dag steeds belangrijker. Sloopbedrijven, woningcorporaties en particuliere huizenbezitters zijn zich dan ook steeds bewuster van deze trend. Ook Re-Use is beseft dat circulaire bouwmaterialen belangrijk zijn. En ziet ook, dat partijen elkaar soms moeilijk kunnen vinden. Daarom wil deze netwerkpartner een brug slaan tussen de partijen. En wil bovendien helpen het onderhoud van woningen duurzaam door te zetten. Re-Use levert daarvoor dan ook circulaire bouwmaterialen in verschillende productgroepen.

Door mee te denken in het onderhoudsproces en gebruik te maken van materialen die nog voldoende goed zijn voor hergebruik, willen wij ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst.

Onze missie bestaat uit het helpen van onze klanten om grondstoffen te hergebruiken en daarmee de wereld aantoonbaar beter te maken.

Oftewel duurzaam amoveren, duurzaam herstellen en duurzaam herplaatsen.

Sociaal werk bij Re-Use

Re-Use is een inclusieve organisatie. Want diversiteit is een kracht die we inzetten om betere resultaten te behalen binnen onze organisatie. We streven daarom naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking uit de regio waarin wij actief zijn. Met alle verschillen.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie hier onze website of stuur een mailtje naar Jan-Aart Kruiswijk: info@re-usebv.nl

Deel dit artikel: