Teamwerk Participatiediensten B.V.

Wij bemiddelen op een maatschappelijk verantwoorde en gesubsidieerde manier tussen werknemers en werkgevers. Hierdoor kunnen wij (1) snel mensen een plaats op de arbeidsmarkt geven en (2) bedrijven helpen om een maatschappelijk verantwoord en financieel voordelig personeelsbeleid te bewerkstelligen.

Wat doet uw organisatie op het gebied van sociaal werk

Teamwerk bemiddelt op een maatschappelijke verantwoorde en gesubsidieerde manier tussen werknemers en werkgevers met als doel mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt op een passende wijze aan het werk te krijgen. Daarnaast helpt Teamwerk werkgevers met invullen van de banenafspraak en beschikt zij over zowel een interne- als externe jobcoachorganisatie.

Wat zou u willen delen met andere partners

Onze ervaringen met het plaatsen van onze medewerkers op een maatschappelijk verantwoorde manier binnen diverse bedrijven voor een zeer voordelig tarief.

Wat inspireert u aan sociaal werk

Teamwerk vindt het geweldig om mensen, die zelf niet of nauwelijks in staat zijn om een baan te bemachtigen, te helpen en hen een duwtje in de goede richting te geven zodat zij weer volledig kunnen participeren op de arbeidsmarkt en daarmee direct weer onderdeel van de samenleving worden.

Meer informatie of contact

Wilt u meer weten neem dan contact op met:

Arjoma Corstanje

Bezoekadres: Verrijn Stuartlaan 28, 2288 EL Rijswijk

Telefoonnummer: 070- 800 80 20

www.team-werk.nl


Deel dit artikel: