The Creatives

The Creatives is een all-around Concept-Designburo en creatieve werkplaats.

Wij bedenken concepten. En kunnen deze ook uitvoeren en produceren in onze werkplaats. De concepten variëren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • designproducten
  • een muziekje voor een (bedrijfs)film
  • een concept voor een biologische plantenlijn
  • of een pr-product voor een event of bedrijf

The Creatives beschikt over een groot en breed netwerk van creatieven. Dat netwerk zetten wij in om ook bredere opdrachten aan te nemen.

In onze Creatieve Werkplaats produceren wij onze (design)producten met veel zorg en aandacht. We produceren we daar bovendien creatieve producten van andere bedrijven. Vaak in samenwerking met andere werkplaatsen. Om zo vervolgens creatieven de kans te geven om hun producten betaalbaar in Nederland te laten produceren. Op deze manier creëren we tevens leuke uitdagende werkzaamheden.

Sociale firma: The Creatives

The Creatives is bovendien een sociale firma. Dit betekent dus dat wij binnen ons bedrijf veel werknemers inzetten met een beperking. Of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo bieden wij bijvoorbeeld dagbesteding, beschutte werkplekken. Waar onder andere langdurig werkelozen uiteindelijk eventueel kunnen herintreden op de reguliere arbeidsmarkt.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten onderling tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers.

Meer informatie:

Kijk op onze website of neem contact op met Darifa Egmond via info@thecreatives.nl.

Deel dit artikel: