Unique

Wij zijn Unique, het uitzendbureau dat anders is dan alle anderen. Voortgekomen uit de gedachte dat achter elk cv een mens zit. Wij willen de mens achter dat cv leren kennen. Want iedereen verdient aandacht. Helemaal in een wereld die steeds onpersoonlijker lijkt te worden. Wij kijken naar persoonlijkheid, talent, drijfveren, ambities en dromen. We zijn dol op dat wat iemand bijzonder maakt. Unique heet niet voor niets Unique.

Unique is onderdeel van USG People, wat naast Unique bestaat uit 11 andere merken waaronder Start People, Technicum, USG Restart en Secretary Plus. USG People is onderdeel van RGF Staffing, wereldwijd een van de grootste hr-dienstverleners met activiteiten in Europa, Japan, Noord-Amerika en Oceanië. Elke dag werken er meer dan 300.000 medewerkers via het netwerk van RGF Staffing bij bedrijven en instellingen.

Sociaal werk bij Unique

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft op de arbeidsmarkt en dragen dat ook actief uit. Jaarlijks organiseren wij bijvoorbeeld “de week van het anoniem cv”. We bemiddelen al lange tijd samen met USG Restart mensen met een arbeidsbeperking of een achterstand tot de arbeidsmarkt. Staan voor een inclusieve arbeidsmarkt zit echt in het DNA van Unique en USG People. Voor iedereen gelijke kansen is ons motto.

Wat zou u willen delen met andere werkgevers?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers. En hen inspireren aangaande het bieden van gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt.

Meer informatie?

Anita Hatami-van Oevelen, Senior Key Accountmanager of Alma Buitendijk, eindverantwoordelijk SROI: 036-529 9255 of via de website

Deel dit artikel: