United Repair Centre

Het United Repair Centre is een sociale onderneming met een sociale en een circulaire missie. We veranderen graag de mode industrie. Jaarlijks wordt er 145 miljoen kilo aan kledingstukken weggegooid. Wij bieden kledingbedrijven hierin een uitkomst. 

Samen met ons team van ervaren tailors maken wij hoogwaardige kledingreparaties op grote schaal. Dit doen wij momenteel al voor Patagonia en Decathlon en dit jaar komen daar andere grote merken bij. United Repair Centre is in 2022 gelanceerd en heeft grootse ambities. We willen over vijf jaar 300.000 kledingreparaties uitvoeren en minimaal 1 miljoen kilo textielafval tegenhouden. 


Sociale werkgever

Sociale inclusie staat bij ons voorop. Juist mensen met een kwetsbare arbeidspositie zijn welkom! We ontdekken graag de talenten van nieuwkomers. Deze groep vormt de basis van ons bedrijf. 

We hebben de ambitie om ons team van tailors en Repair Expert te verdubbelen naar 40 FTE in 2024. We hebben deze ambitie samen met de Gemeente Amsterdam vormgegeven in een Impact Deal.


Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten kennis en ervaring uit te wisselen met andere werkgevers die zich richten op nieuwkomers en mensen met een kwetsbare arbeidspositie.

Meer informatie

Kijk op onze website https://unitedrepaircentre.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen via: people@unitedrepaircentre.com.


Deel dit artikel: