YouCup


YouCup specialiseert zich in duurzame, herbruikbare bekers. Onze missie is niet alleen gericht op het verminderen van afval door wegwerpbekers, maar ook op sociaal ondernemerschap. We streven ernaar de Social Return On Investment (SROI)-doelgroep actief te betrekken bij het reinigen van onze bekers, waardoor we bijdragen aan sociale inclusie en werkgelegenheid.

Sociale werkgever

Bij YouCup geloven we sterk in sociaal ondernemerschap. We willen niet alleen hoogwaardige, herbruikbare bekers leveren, maar ook een positieve impact hebben op de samenleving. Door de SROI-doelgroep in te zetten voor het reinigen van de bekers, bieden we waardevolle kansen voor mensen met een ondersteuningsbehoefte.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

We delen graag onze ervaring en expertise op het gebied van duurzame oplossingen voor wegwerpbekers. Onze ambitie is om samen te werken met andere partners om de transitie naar herbruikbare bekers te versnellen en tegelijkertijd de SROI-doelgroep actief te betrekken bij het reinigingsproces.

Meer informatie

Kijk op onze website www.youcup.nl voor gedetailleerde informatie over onze reusables en onze betrokkenheid bij sociaal ondernemerschap. Voor verdere vragen en samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Robert Wolff via robert@beautifulcups.com.


Deel dit artikel: