Breedweer facilitaire diensten

Breedweer facilitaire diensten heeft zich ontwikkeld van schoonmaakbedrijf naar allround facilitair partner voor overheid en bedrijfsleven. Wij werken in Amsterdam, maar ook landelijk.

Wat doet Breedweer facilitaire diensten op het gebied van sociaal werk?

Het is onze primaire taak om impact te maken, dit doen we door mensen die aan de zijlijn staan duurzaam richting arbeid te brengen. Onze dienstverlening dient daarbij als middel.  Door gebruik te maken van onze facilitaire dienstverlening zijn wij in staat om invulling te geven op 8 van de 17 SDG’s. Door gebruik te maken van ons unieke SDG dashboard maken we meetbaar hoe we hier invulling aan geven.

Heeft u al mensen met een arbeidsbeperking in dienst en kunt u daar iets meer over vertellen?

Maar liefst 38% van onze mensen hebben een zogeheten arbeidsbeperking. Wij zijn er trots op dat we een veilige en duurzame arbeidsplaats kunnen bieden voor deze doelgroep. Iedereen verdient bij ons de kans om zich te ontwikkelen op MBO niveau en krijgt een baan, de doelstelling is altijd dat iedereen zelfstandig in staat is het wettelijk minimumloon te verdienen.

Wat zou Breedweer facilitaire diensten willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

Al onze kennis van sociaal ondernemerschap, alle lessons learned.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

Wij nemen als organisatie onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, wij vinden het van belang dat wij als organisatie ons in kunnen zetten voor kwetsbare doelgroepen. We bereiken hiermee maatschappelijk rendement.  

Meer informatie

Bezoek onze website of neem contact op met Jack Stuifbergen via Info@breedweer.nl.

Breedweer is netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel. Meer weten over onze partners? Kijk dan hier.

Deel dit artikel: