De Amsterdamse Mediafabriek

Bij de Amsterdamse Mediafabriek werkt een divers team. Dat bestaat uit copywriters, sound designers, filmmakers, fotografen, ontwerpers, web developers en potentieel talent dat een steuntje in de rug nodig heeft. Talent dat we weer op weg en een stap verder helpen. Het resultaat is een krachtige combinatie, die sterke mediaproducten oplevert voor jouw bedrijf of organisatie.

De Amsterdamse Mediafabriek is een plek waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt worden begeleid door media-professionals. Hierdoor krijgen mensen een plek om weer de baas te worden over hun eigen leven. Met de kracht van creativiteit en de energie van dingen maken, komen mensen weer een stap dichter bij werk in de media.

In 2022 begeleiden we 20 mensen in hun ontwikkeling van media skills en ervaring. Ze werken aan diverse expertises binnen de pijlers beeld, tekst en geluid. Denk aan fotografie, copywriting, webdesign, video-editing, e.d. In de eerste maanden zijn al vier van onze mensen doorgestroomd naar werk. In 2023 hopen we 40 mensen te begeleiden.

Het is fantastisch om te zien dat mensen hun leven weer op de rit kunnen krijgen in een werkveld waar ze enthousiast over zijn en waarvan hun energie gaat stromen. Creativiteit en media verbindt, want De Amsterdamse Mediafabriek verbindt weer aan werk en hernieuwde ambities.

Kijk op onze website of neem contact op met:

Marieke Gelissen
T: 06 178 294 24
E: marieke@deamsterdamsemediafabriek.nl

Deel dit artikel: