Emma at Work

In Nederland zijn er 500.000 jongeren met een fysieke aandoening die ‘gewoon’ een baan willen. Want werk zorgt ervoor dat je groeit, je je talenten ontwikkelt en dat je onderdeel bent van de samenleving. Er bestaat echter een grote kloof tussen deze jongeren en de arbeidsmarkt: het is namelijk helemaal niet zo ‘gewoon’ dat deze groep kans maakt op een baan.

Emma at Work zet zich in om deze kloof te dichten!

Daarom helpen wij jongeren van 15 tot en met 30 jaar met een fysieke aandoening zich gereed te maken voor de arbeidsmarkt. Met ons ontwikkelingsprogramma de GAP Track krijgen jongeren:

  • een persoonlijk ontwikkelingsplan.
  • ontdekken ze hun potentie en ambitie.
  • ontplooien ze hun talenten.
  • krijgen ze praktijktraining om uiteindelijk een werkplek te vinden bij een bedrijf dat bij hen past. En waar ze bovendien zelfverzekerd met plezier aan de slag kunnen. Net als de 2500 andere scholieren & jongvolwassenen die wij al met succes verder hebben geholpen.

Partner-netwerk

Binnen ons partner-netwerk ‘de GAP200’ werken we samen met organisaties die het werk en gedachtegoed van Emma at Work steunen. Met hun financiële bijdrage, sociale overtuigingen en commitment op weg naar inclusief werkgeverschap, maken we samen het verschil. De bijdrage van onze partners is niet alleen levens veranderend voor deze jongeren, ze dragen tegelijkertijd ook bij aan:

  • diversiteit
  • inclusiviteit
  • trots van hun eigen bedrijf

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel. Ook delen we graag ervaringen en tips onderling uit.

Meer informatie over Emma at Work?

Kijk op onze website of neem contact op met Kim Verlegh, via kim@emma-at-work.nl.

Emma at Work: Close the Gap
Close the Gap: Emma at Work zet zich in om de kloof te dichten

Deel dit artikel: