Everyday Heroes

Wij maken werk mogelijk voor iedereen die wíl en kán werken. De een heeft een helpende hand nodig, de ander kan juist iets extra’s betekenen. Dat idee van wederkerigheid vormt de basis van Everyday Heroes. Een organisatie of particulier koopt een Power Certificaat. Met deze gelden bekostigen we vervolgens de laatste stap naar werk. Zoals een opleiding, begeleiding, rijbewijs of een fiets.

Onze werkwijze

Wij werken met Power Certificaten. Organisaties en particulieren kopen certificaten en helpen zo mensen aan een baan, een toekomst, een plek in de maatschappij. Gelden uit certificaten worden ingezet om de laatste obstakels op weg naar werk weg te nemen. Elk certificaat is verbonden aan een baan.

Social Return invullen met Everyday Heroes

Werk je samen met de overheid, dan krijg je in veel gevallen te maken met een SROI-verplichting. Door deze verplichting (deels) in te vullen met Power Certificaten, help je gegarandeerd mensen binnen de regio van jouw aanbesteding aan het werk.

We werken samen met Bureau Social Return van de gemeente Amsterdam. Dat betekent dat SROI verplichtingen aan Amsterdam (deels) ingelost kunnen worden door de aanschaf van Power Certificaten van Everyday Heroes. Neem in dat geval contact op met uw adviseur van Bureau Sociale Return van Amsterdam social.return@amsterdam.nl

Meer informatie

Bezoek onze website of neem contact met ons op via tel. 085-1050000 of stuur een mail naar info@everydayheroes.com.

Deel dit artikel: