Happy Tosti

Welkom bij Happy Tosti! Het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Onze altijd-Happy-medewerkers a.k.a. onze Happy Heroes met een arbeidsbeperking serveren namelijk de lekkerste tosti’s.

De wildste tosticreaties van Happy Tosti

Bij Happy Tosti gebruiken we kwalitatieve producten en zoveel mogelijk biologisch. Daarmee maken we de wildste tosticreaties! Zoals een tosti choco-banaan, geserveerd met M&M’s of wat dacht je van een dubbele tosti geitenkaas met appel en geroosterde tuinbonen. In onze restaurants serveren we naast tosti’s ook yoghurts, soepen, salades, verse sappen, huisgemaakte limonades, biologische frisdranken en nog veel meer. Heb je geen tijd om te zitten? Dan kun je jouw bestelling ook gewoon meenemen!
De combinatie van kwaliteit en de enthousiaste bediening zal je een onvergetelijke ervaring bezorgen. Wij zitten in verschillende steden door heel Nederland.

Het beste in iemand naar boven halen

Bij een gedeelte van de Happy Heroes wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke of psychisch georiënteerde uitdaging. Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders, mits deze persoon op de juiste plek in een leuk team kan werken.

Door de Happy Heroes op een verantwoorde plek te zetten, structuur te geven en de mogelijkheid te bieden te leren op de werkvloer, halen we de beste resultaten in hen naar boven. Doen wat je leuk vindt en doen waar je goed in bent is positief voor je zelfvertrouwen en je persoonlijke ontwikkeling. Deze belangrijke boodschap streven wij na en geven we mee aan onze Happy Heroes. De voldoening die wij halen uit het enthousiaste en vrolijke team dat de lekkerste tosti’s verkoopt, creëert veel positieve energie!

Meer informatie over Happy Tosti

Bezoek onze website of neem contact met ons op via tel. 020-7724246 of stuur een mail naar info@happytosti.nl.

Dit bedrijf is een van de netwerkpartners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Wilt u ook partner worden? Meld u dan aan via deze link. Voor meer informatie over de andere netwerkpartners klikt u hier.

Happy Tosti interieur

Deel dit artikel: