Word ook partner

Draag bij aan sociaal werk in Amsterdam en word partner van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. U wordt als werkgever genoeg bestookt met regels en wetgeving, maar wat werkelijk voor u telt is: hoe pakt het in de praktijk uit?

Steeds meer organisaties bieden sociaal werk en  hebben daardoor veel kennis en ervaring.  Dat is heel waardevol voor andere organisaties die ook sociaal werk bieden of willen bieden. Hoe komt u in contact met relevante bedrijven die hiermee ervaring hebben? De Sociaal Werkkoepel is hét netwerk om kennis, ervaring en verhalen te delen. Daarom vindt u op de pagina ‘Sociaal werk inspiratie’ een aantal aansprekende voorbeelden van verschillende organisaties in Amsterdam. Deze voorbeelden vertellen het werkelijke verhaal, verhalen van nú die ook van toepassing zijn op uw bedrijf.

Platform voor inspiratie, kennis, oplossingen en ervaringen 

Wij zijn  een platform voor inspiratie, kennisdeling, oplossingen en het uitwisselen van  ervaringen. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat Amsterdammers met een arbeidsbeperking passend en duurzaam aan het werk kunnen. Op de partnerpagina ziet u welke bedrijven en organisaties al bij ons zijn aangesloten. Neem vooral contact met elkaar op.

Biedt uw organisatie ook sociaal werk aan of wilt u daarmee beginnen? Word dan ook partner van Sociaal Werkkoepel Amsterdam!

De voordelen van partnerschap

Als partner van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam maakt u kosteloos deel uit van een netwerk met veel kennis over en ervaringen met sociaal werk. Partner zijn bij onze werkkoepel biedt u diverse voordelen. Wij:

 • helpen u om sociaal werk te bieden;
 • koppelen u aan de juiste gesprekspartner; 
 • verbinden partijen aan elkaar.

U:

 • kunt informatiesessies over sociaal werk bijwonen;
 • kunt via onze besloten LinkedIn-groep kennis en ervaringen delen;
 • een workshop of bijeenkomst over sociaal werk aanbieden op de site en
 • bent prominent zichtbaar op onze website.

Doe ook mee en sluit u aan bij de Sociaal Werkkoepel!

Hoe wordt u partner?

Partner worden van de Sociaal Werkkoepel is eenvoudig. Hiervoor vult u onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij plaatsen uw logo en bedrijfsverhaal op onze partnerpagina. Daarmee laat u zien dat u partner bent van de Sociaal Werkkoepel en kunnen andere partners in het netwerk en daarbuiten u beter vinden. 

Word partner

 • Via welk mailadres en eventueel telefoonnummer kan contact gelegd worden?
 • Wij vragen u ook een logo van uw bedrijf te uploaden, zodat deze op onze website kan worden geplaatst. Graag als foto (jpg of png) en niet als webafbeelding (html of mhtml).
  Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen in het werkveld en de activiteiten in het netwerk van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam.
 • * is verplicht.