Laatste nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Voor informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van meer inclusie in de gemeente Amsterdam.

Dit is de laatste nieuwsbrief

Meld u aan voor de verzendlijst!

Interessant? En nog niet ingeschreven op de verzendlijst? Maar wilt u wel regelmatig op de hoogte gehouden worden? En dus de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina. Of schrijf direct in via het onderstaande formulier. Wij houden u dan vervolgens steeds op de hoogte via de laatste nieuwsbrief in uw mailbox. Uitschrijven kan bovendien altijd via de link onderaan de mail.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar meer informatie en ondersteuning?

Wilt u meer weten over wat de Sociaal Werkkoepel Amsterdam voor u kan doen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven graag meer informatie en ondersteuning. U kunt ons bereiken via de contactpagina hier op de website. Klik hier.

Agenda

In onze agenda vindt u onze activiteiten. Die bieden de kans om in contact te komen met de doelgroep en met onze netwerkpartners. Dus houd onze agenda in de gaten voor trainingen, in- en doorstroomsessies, events, Harrie terugkomdagen of digitale netwerkborrels. Wilt u ook partner worden van de Sociaal Werkkoepel? Dat kan. meld u aan via deze link.

nieuwsbrief Logo Sociaal Werkkoepel

Deel dit artikel: