Laatste nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Voor informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van meer inclusie in de gemeente Amsterdam.

Meld u aan voor de verzendlijst!

Interessant? En nog niet ingeschreven op de verzendlijst? Maar wilt u wel regelmatig op de hoogte gehouden worden? En dus de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina. Of schrijf direct in via het onderstaande formulier. Wij houden u dan vervolgens steeds op de hoogte via de laatste nieuwsbrief in uw mailbox. Uitschrijven kan bovendien altijd via de link onderaan de mail.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar meer informatie en ondersteuning?

Wilt u meer weten over wat de Sociaal Werkkoepel Amsterdam voor u kan doen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven graag meer informatie en ondersteuning. U kunt ons bereiken via de contactpagina hier op de website. Klik hier.

Agenda

In onze agenda vindt u onze activiteiten. Die bieden de kans om in contact te komen met de doelgroep en met onze netwerkpartners. Dus houd onze agenda in de gaten voor trainingen, in- en doorstroomsessies, events, Harrie terugkomdagen of digitale netwerkborrels. Wilt u ook partner worden van de Sociaal Werkkoepel? Dat kan. meld u aan via deze link.

nieuwsbrief Logo Sociaal Werkkoepel

Deel dit artikel: