info@sociaalwerkkoepelamsterdam.nl

Netwerkcommunicatie

De Sociaal Werkkoepel Amsterdam bestaat uit een netwerk van betrokken partners die samen zorgen voor een inclusief Amsterdam. Om als netwerk informatie met elkaar te delen zijn allerlei communicatiemiddelen beschikbaar. De verschillende communicatiemogelijkheden vindt u op deze pagina.

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij het laatste nieuws en inspiratie op het gebied van sociaal werk in een nieuwsbrief. Wilt u deze in uw mail ontvangen? Meldt u zich dan aan via onze website. Wilt u een bijdrage leveren aan de nieuwsbrief? Neem hiervoor contact met ons op. 

Sociaal Werkkoepelinspiratie

Op onze website vindt u verschillende inspirerende verhalen over sociaal werk in Amsterdam. Heeft u ook een inspirerend verhaal dat u wilt delen? Neem contact met ons op. 

Openbare LinkedIn-pagina Sociaal Werkkoepel

Op onze LinkedIn-pagina leest u het laatste relevante nieuws uit het netwerk, zoals belangrijke bijeenkomsten, evenementen en waardevolle verhalen. Volg deze pagina en blijf zo op de hoogte van het sociaal werk in Amsterdam!

Evenementen voor verschillende doelgroepen

Regelmatig organiseert de Sociaal Werkkoepel Amsterdam evenementen met verschillende doeleinden en voor verschillende doelgroepen. Neem een kijkje in onze agenda om alle toekomstige evenementen te bekijken.