Heineken Nederland

Ons bedrijf, Heineken Nederland, is opgericht in 1864 door de familie Heineken. Het heeft dus een lange en trotse geschiedenis als onafhankelijke wereldwijde brouwer. 

Wij zijn HEINEKEN en verbinden is ons vak.
En verbinden mensen en verlagen drempels.
We geloven dat je de beste momenten in je leven samen beleeft. 

Want mensen zijn het hart van ons bedrijf. Vertrouwen, diversiteit en vooruitstrevendheid maken ons dan ook sterk. Wij staan voor onze waarden:

  • passie voor kwaliteit
  • genieten van het leven
  • respect voor mens en milieu

Wij pleiten bovendien altijd voor verantwoordelijk alcoholgebruik. Verder zijn we nauw verbonden met de Nederlandse maatschappij en lokale gemeenschap. We streven er bovendien voortdurend naar onze impact op de planeet te verbeteren.​

Sociaal werk bij Heineken Nederland

In de Heineken Experience zijn Heineken Nederland, Happy Tosti en Milieuwerk (ook partners van de Sociaal Werkkoepel) op 2 juli jl. 2020 officieel een samenwerking aangegaan onder de naam Social Capital. Social Capital is een jong en ambitieus bedrijf, ontstaan vanuit een gedeelde visie van de drie partijen: zoveel mogelijk mensen met een zichtbare of een onzichtbare arbeidsbeperking een betaalde baan bieden bij horeca, events en venue partners van Heineken.

Wat wilt u delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel en ervaringen en tips onderling uit te wisselen.

Meer informatie over Heineken Nederland

Onze website geeft meer weer over onze activiteiten. 

Deel dit artikel: