PostNL

Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Dagelijks bezorgen we pakketten en vijf dagen per week post. Van een lief kaartje tot een attent pakketje. We bezorgen mensen bijzondere momenten. Omdat we begrijpen dat ieder contact met elkaar een waardevol moment is. En dat iedere bezorging een belofte is. We doen dit met plezier en aandacht. En al meer dan 220 jaar lang.

Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 1,2 miljoen pakketten en 8 miljoen brieven. Naast post- en pakketbezorging, bieden we klanten logistieke oplossingen voor e-commerce en cross-border solutions.

PostNL postbode op de bakfiets, rijdend door de straten van Amsterdam

Als grootste post- en pakketbedrijf in de Benelux zijn we ons zeer bewust van de impact die we hebben en kunnen hebben op de wereld om ons heen. Daarom doen we er alles aan om zo duurzaam mogelijk te bezorgen, willen we een goed en sociaal werkgever zijn en geven we mensen graag een steuntje in de rug om mee te kunnen doen in de samenleving.

Social return bij Post NL

Wij geloven dat werk veel meer is dan geld verdienen. Het is een manier voor mensen om mee te doen in de samenleving en hun talenten te ontplooien. Daarom vinden we dat iedereen die kan en wil werken, een eerlijke kans moet krijgen. Omdat wij bij uitstek een bedrijf zijn dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betaald werk of een opleiding kan helpen, zoeken we actief naar mogelijkheden om mensen in te passen in onze teams en processen.

PostNL op trede 2 van PSO

In 2021 werkten zo´n 1.700 mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor PostNL. We maken ons er hard voor om dit aantal verder te vergroten. PostNL heeft in 2022 trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat is bijzonder voor grote organisaties als PostNL. Het betekent dat we ruim bovengemiddeld presteren als het gaat om het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat wil Post NL delen met andere partners van de Koepel?

Wij nemen graag deel aan events, inspiratie- en netwerksessies om zo in contact te komen met andere partners van de Koepel. Ook delen we graag ervaringen en tips onderling uit.

Meer informatie:

Kijk op onze website of neem contact op met Evy Eijsermans op 06-83142465 voor Post NL Mail en met Sipke Plat 06-51275052 voor Post NL pakketten.

Deel dit artikel: