Tempo Team

Tempo Team helpt je plezier op jouw werkvloer te vergroten. Zo simpel is het. Want als je met plezier naar je werk gaat zorgt dat voor: meer betrokkenheid, hogere productiviteit, loyaliteit én zorgt ervoor dat je lekkerder in je (werk)vel zit. WOW! We zien het als onze uitdaging om iedere werkdag en werkplek ietsje leuker te maken. Werk is tenslotte dé plek waar je nieuwe mensen ontmoet, vrienden maakt, waardering krijgt en nieuwe dingen leert.

Met onze ruim 50 jaar ervaring in de uitzendbranche en zo’n 1.400 arbeidsmarkt experts hebben we superveel kennis in huis. Met onze collega’s en vestiging(en?) in Amsterdam kennen we de markt op ons duimpje. Dus stap gerust binnen voor een kop koffie én mooie kansen bij je om de hoek. Een nieuwe baan óf een nieuwe collega? Wij cheffen het voor je. Wij denken graag met je mee. Er is namelijk altijd een oplossing te bedenken.

Sociaal werk bij Tempo Team

Werken is meer dan inkomen. Werk is belangrijk voor mensen en van invloed op hun ontwikkeling, financiële onafhankelijkheid, gevoel van zelfrespect, persoonlijke contacten en het hebben van een actieve rol hebben in de maatschappij.

Daarom wil Tempo-Team eraan bijdragen dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om hun arbeidsvermogen te benutten en zichzelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het arbeidsproces.

Dit doen wij door een intensieve begeleiding van de kandidaten in de zoektocht naar werk en door gebruik te maken van ons expertise en brede netwerk en vacatures in de arbeidsmarkt.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

Lees hier de praktijkverhalen over onze dienstverlening activeerkracht en participatie: praktijkverhalen. Wij organiseren met regelmaat dialoogsessies, webinars. Op 22 september 2022 staat er een dialoogsessie gepland.  Interesse, neem contact op met Sanne Messersmid.

Meer informatie:

Kijk op onze website of neem contact op met Sanne Messersmid, 06-46088293 of sanne.messersmid@tempo-team.nl

Ook netwerkpartner worden van de Sociaal Werkkoepel?

Tempo Team is netwerkpartner van de koepel. Wilt u ook met uw organisatie deelnemen in onze netwerkbijeenkomsten en aan onze andere activiteiten? Meld u dan aan als partner. Het is kosteloos en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Wilt u weten wie nu al onze partners zijn? Kijk dan op deze pagina.

Deel dit artikel: