Urban Cacao Amsterdam BV

Urban Cacao Amsterdam BV is gevestigd in het hart van Amsterdam.

Wat doet Urban Cacao Amsterdam BV?

Wij maken met ons team chocoladeproducten voor onszelf (Urban Cacao). En voor onze twee winkels. Bovendien ook voor vele andere private label klanten.

Wij werken alleen met de beste kwaliteit natuurlijke en eerlijk geproduceerde/ verbouwde of gemaakte ingrediënten. Daarnaast hebben we ook de bijdrage die we kunnen leveren aan onze samenleving hoog in het vaandel staan, dit in de zin van milieu, welzijn en duurzaamheid (bijvoorbeeld transport in Amsterdam uitsluitend per fiets of elektrisch transport of extra letten op vermindering restafval).

Medewerkers met een arbeidsbeperking

Wij hebben een diversiteit in dienst aan mensen met een arbeidsbeperking (lichamelijk en/of geestelijk). En we bieden aan veel kansarme jongeren de mogelijkheid om binnen Urban Cacao werkzaam te zijn. Bij onze productie die ook gevestigd is in het centrum van Amsterdam kunnen wij deze jongeren in een gemoedelijke werksfeer opvangen en een dynamische en motiverende werkomgeving bieden met een grote variëteit aan werkzaamheden. Zo zorgen we er samen iedere dag weer voor dat onze klanten naar tevredenheid bediend worden met onze ambachtelijk gemaakte chocolade traktaties.

Wat wil Urban Cacao Amsterdam BV delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

De dynamiek die ontstaat in een groep werknemers die elkaars tekortkomingen accepteert en vervolgens de betrokkenheid die hieruit ontstaat.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

De waardering die terugkomt bij meer aandacht geven aan ons productieproces (hoe/waarmee en wie het maakt).

Meer informatie

Bezoek onze website Urbancacao.com of stuur een mail naar info@urbancacao.com.

Deel dit artikel: