Vebego


In Nederland is Vebego actief in vier segmenten; schoonmaak, facility management, groenvoorziening en zorg.


Sociaal werkgeverschap

Great Work. Wij zijn Vebego. Onze medewerkers werken aan een betere en fijnere omgeving om in te werken en in te leven. Elke dag opnieuw. Onze mensen krijgen bij ons de ruimte om zich te ontwikkelen en wij stimuleren dat. We vinden dat ieders talent ontplooid moet kunnen worden en maken die ontwikkeling ook mogelijk. Ons werk – in schoonmaak, zorg, facility management en groenvoorziening – doen wij met zorg en aandacht. We werken oplossingsgericht en betrokken. Elke dag dragen wij met 42.000 collega’s positief bij aan onze samenleving in Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. Binnen Vebego hebben we in Nederland ruim 5.000 collega’s aan het werk met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Schoonmaak – Vebego Cleaning Services

Wij bieden facilitaire dienstverlening en schoonmaakdiensten in onderwijsinstellingen, kantoren, treinen, op luchthavens en in de industrie. Wij leiden klanten ook op: we delen onze expertise en voorzien hen van materialen, machines en innovatieve reinigingsmethoden. Ook verzorgen wij specialistische schoonmaak zoals gevelonderhoud, schoonmaak in cleanrooms en life sciences, en schoonmaak op high-care productielocaties in de voedingsindustrie. In onze dienstverlening gebruiken we innovatieve concepten met robotica en zorgen we voor dynamische slimme reiniging op basis van gegevensanalyse en sensortechnologie.


Zorgservices – Hago Zorg

Wij leveren facilitaire diensten aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen, waaronder ook specialistische taken zoals desinfectie en OK-reiniging. Wij leveren zorg via onze personeelsdiensten en als aanbieder van thuiszorg. Wij ondersteunen zorgprofessionals door taken over te nemen die niet direct met zorgverlening te maken hebben, zoals logistiek en catering. Met de ontwikkeling van doelmatige formules dragen wij bij aan toekomstbestendige zorg.


Facility management – Vebego Facility Solutions

Wij zijn experts in integraal facility management. We nemen het volledige beheer van uw faciliteiten (kantoren, productiesites, onderwijsinstellingen, sportfaciliteiten, enz.) voor onze rekening, met inbegrip van het beheer en onderhoud van technische installaties, beveiliging, logistiek, personeel, huishoudelijke diensten, hospitality, catering, receptiewerk, vastgoedexploitatie en -beheer. We geven advies en voeren projecten uit. Hierbij werken we met data-analyses en gebruiken we de nieuwste software en tools, waaronder dashboards en apps. Onze klanten kunnen zich hierdoor volledig richten op hun kernactiviteiten.


Groenvoorziening – Vebego Groen

Voor klanten in de publieke sector, voor bedrijven en particulieren verzorgen wij de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen en openbare ruimten. Wij richten ons hierbij op de menselijke, natuurlijke en milieuaspecten van ons werk, met een sterke nadruk op deskundigheid, inclusie en de invloed van ons werk op de werk- en leefomgeving van mensen.

Meer informatie

Kijk op onze www.vebego.com of neem contact op met Vebego@participatie.nl

Deel dit artikel: