Olympia

Wij zijn Olympia. Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat er toe doet.

Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven en/of dat van anderen. 

Netwerk is van belang voor Olympia

Wij willen bijdragen aan een goed functionerende arbeidsmarkt, waar iedereen er toe doet, waar iedereen meedoet. Wij vinden het daarom belangrijk om deel te nemen aan het initiatief de Sociaal Werkkoepel, om bij te dragen aan een goed werkende arbeidsmarkt waarin iedereen van waarde kan zijn. En nieuwe perspectieven op te doen ten behoeve van onze dienstverlening.

Rol/meerwaarde

In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden.
In de Sociaal Werkkoepel brengen wij graag onze expertise in.

Contact

Soraya van Pinxteren
Consultant Social Return
06 218 05 998 | s.vanpinxteren@olympia.nl
www.olympia.nl  

Olympia, netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel

Netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam

Olympia is netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel. Wilt u weten wie er nog meer partners zijn van de koepel? Kijkt u dan op deze pagina. Als u met uw organisatie zich wilt aansluiten in deze netwerkorganisatie voor meer inclusie en participatie, meld u dan aan.

Deel dit artikel: