Doe ook mee

Is uw organisatie ook actief op het gebied van sociaal werk of wilt u daarmee beginnen? Wordt dan partner van Sociaal Werkkoepel Amsterdam of doe op een andere manier mee.

Wordt partner

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen ervoor dat uw antwoorden komen te staan op de partnerpagina. Daarmee laat u zien partner te zijn in de Sociaal Werkkoepel. Andere partners in het netwerk van de Sociaal Werkkoepel kunnen u vinden en u kunt andere partners vinden. U kunt gebruik maken van deze website om uw ervaring of kennis te delen of een workshop of bijeenkomst over dit onderwerp aan te bieden via de agenda. Er zijn geen kosten verbonden aan het partnerschap.

Doe op een andere manier mee

  • U kunt iemand in dienst nemen met een arbeidsbeperking of (tijdelijk) verminderde loonwaarde die (nog) niet zelfstandig het minimumloon kan verdienen. Voor advies, werving en selectie van een medewerker (met mogelijk subsidie) kunt u terecht bij het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam.
  • U kunt diensten of producten van een sociale firma in Amsterdam afnemen. Deze vindt u hier.  
  • Social Return: voert u een opdracht uit voor de gemeente Amsterdam, dan vraagt de gemeente u iets sociaals terug te doen. Er is veel mogelijk: van mensen helpen aan een baan, tot het ontwikkelen van een app voor een sociaal initiatief. Bekijk hier de mogelijkheden voor Social Return.
  • Hoe kan ik als sociale firma ingehuurd worden door de gemeente Amsterdam? Registreer uw onderneming en zet deze in de etalage bij inkopers van de gemeente Amsterdam.
  • Hoe ondersteunt de gemeente mij als sociale firma? Op verschillende manieren, klik hier voor meer informatie.


  • * is verplicht.