Aanmelden Lente Event 2024: ‘Wat heb je nodig?’

Dit is de centrale vraag die we stellen, niet alleen aan Amsterdammers op zoek naar een passende werkplek, maar ook binnen ons netwerk. Wat heb je nodig van de anderen? Hoe kunnen we elkaar versterken en ondersteunen? 


Dagvoorzitter Linda Jeekel zal ons als ervaringsdeskundige inspireren met haar verhaal en ons door het programma begeleiden, bestaande uit:

  • Een plenaire opening met de actuele ontwikkelingen, inspirerende voorbeelden en de stand van zaken van de in november opgerichte netwerkcoalities.
  • Interactieve werksessies over onder andere inclusief taalgebruik, SROI en het laatste nieuws over verbreding van mogelijke doelgroepen en andere regelingen.
  • Volop gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, zowel binnen als buiten het programma


Ben je nog geen lid van ons netwerk, maar wel geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om kennis te komen maken. Deelname aan het event is gratis. Graag aanmelden, zodat we weten op wie we kunnen rekenen!

We vragen je om met ons te delen wat je nodig hebt. Loop je ergens tegen aan? Heb je een vraag aan de andere werkgevers? Of juist aan de maatschappelijke partners? Jullie input gebruiken we om het programma voor het Lente Event vorm te geven, zodat we zoveel mogelijk aansluiten op jullie behoeften. 

Schrijf je nú in voor het Lente Event, we verwelkomen je graag op 11 juni. 

Aanmelden voor het Lente Event 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Deel dit artikel: