Administratief ontzorgen voor werkgevers: nú extra hulp bij aanvraag subsidies


Binnen de Sociaal Werkkoepel Amsterdam horen we regelmatig van werkgevers dat de administratieve last rondom subsidies groot kan zijn. De afzonderlijke aanvraagformulieren zijn meestal niet moeilijk om in te vullen, maar door de hoeveelheid en de verschillen per uitkerende instantie is het tijdrovend en gecompliceerd. Daarom hebben we, op verzoek van partners, de dienstverlening vanuit Werkgeversservicepunt (WSP) uitgebreid om werkgevers te ondersteunen en ontzorgen bij het aanvragen van regelingen en subsidies voor Amsterdammers met een ondersteuningsbehoefte.

Graag stellen we Attiya Ince aan u voor. Zij helpt werkgevers bij het invullen van aanvraagformulieren voor subsidies en kan ze attenderen op deadlines. Werkgevers blijven verantwoordelijk voor hun aanvragen, maar Attiya biedt ondersteuning en begeleiding binnen het proces.

Attiya Ince
Attiya InceAttiya: “Werkgevers kunnen mij benaderen voor hulp bij de administratie rondom alle regelingen en subsidies met betrekking tot werk. Ze vragen mij bijvoorbeeld of ze wel het meest recente formulier hebben en wat de nieuwe aanvraagprocedure is. Ik zoek dat dan uit en informeer ook over hoe de werkprocessen rondom subsidies georganiseerd zijn. Schroom niet om contact met me op te nemen en uw casus met mij te delen . Ik help werkgevers graag verder!”

Attiya werkt nauw samen met de accountmanagers van WSP en de jobcoaches. Zij adviseren de werkgevers over relevante regelingen en subsidies. Attiya ontzorgt werkgevers vooral in de stap daarna.

Neem voor meer informatie contact op met WSP Groot-Amsterdam via info@wspgrootamsterdam.nl of rechtstreeks met Attiya Ince via attiya.ince@amsterdam.nl of 06-41812731. Attiya is beschikbaar van maandag tot en met donderdag.

Subsidies voor werkgevers in de regio Amsterdam?
Voor achtergrondinformatie en een overzicht van de regelingen en subsidies kunt u hier terecht.

Deel dit artikel: