Huur met impact voor Happy Tosti

Huur met impact voor Happy Tosti?

Ja inderdaad. Lunchrestaurant Happy Tosti in de Amsterdamse Pijp en belegger Orange Capital Partners (OCP) maakten een bijzondere afspraak. Voor elke werknemer met een arbeidsbeperking krijgt Happy Tosti een korting op de huurprijs.

Huur met impact

Huurder en verhuurder gaan dit partnership aan onder de naam “Huur met Impact”. Deze unieke samenwerking kwam tot stand, toen Happy Tosti door de corona crisis de huur van haar pand niet meer opbrengen.

Omzet viel weg

Wibe Smulders, Algemeen Directeur van Happy Tosti: “Het zijn ontzettend moeilijke tijden voor Happy Tosti in Amsterdam. Door de corona crisis is onze omzet grotendeels weggevallen. En wij zouden, zonder hulp van onze verhuurder, de vestiging in Amsterdam moeten sluiten. Buiten een financiële strop zou dit ook betekenen, dat onze medewerkers daardoor op straat komen te staan. De verhuurder OCP helpt ons door deze moeilijke tijd. En zien wij de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.”

Maatwerk in bijzondere tijden

Victor van Bommel, CEO van OCP “In deze uitzonderlijke tijden bieden wij maatwerk oplossingen voor getroffen huurders. Wij geloven in de maatschappelijke impact van Happy Tosti en daarom zijn wij samen op zoek gegaan naar een passend partnership.
Door een huurkorting te geven voor het aantal medewerkers van Happy Tosti met een arbeidsbeperking slaan we twee vliegen in 1 klap. De banen van de medewerkers van Happy Tosti zijn gegarandeerd. En wij behalen rendement in de vorm van maatschappelijke impact.

Maatschappelijke winst

Happy Tosti verwacht door deze deal de komende jaren negen medewerkers met een arbeidsbeperking in dienst te hebben voor haar vestiging in Amsterdam. De maatschappelijke winst van negen medewerkers met een arbeidsbeperking aan het werk is een veelvoud van de gegeven huurkorting.

Deel dit artikel: