125Procent

125Procent draagt bij aan een sterke en betrokken samenleving door het organiseren van evenementen, campagnes, participatieprojecten en educatieprogramma’s. Dit doen wij al ruim vijftien jaar en werken hiervoor samen met belangrijke stakeholders bij de overheid en in het sociaal domein.

We investeren in mensen en betrekken de doelgroep zo optimaal mogelijk. Zo realiseren we duurzame en opschaalbare projecten met draagvlak en betrokkenheid.

Wat doet 125Procent op het gebied van sociaal werk?

Al ons werk is sociaal. Bij 125Procent geloven we dat je maatschappelijke problemen om kunt zetten in kansen en dat je met innovatieve ideeën van een achterstand een voorsprong kunt maken. Dat doen we door maatschappelijke vraagstukken op te lossen door het ontwikkelen en organiseren van projecten, waarbij alle betrokkenen meebeslissen en actief meedoen op basis van hun interesse, passie of talent.

Heeft u al mensen met een arbeidsbeperking in dienst en kunt u daar iets meer over vertellen?

Een essentieel deel van ons team heeft een afstand tot de arbeidsmarkt, dit loopt uiteen van mensen met schulden, doof en concentratieproblemen. Omdat wij zelf veel werken met doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn deze collega’s voor ons geen mensen met een beperking, maar specialisten! Ze voegen grote waarde toe aan ons team en aan onze projecten!

Wat zou u willen/kunnen delen met de andere partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam?

Onze doelgroep is onze inspiratiebron. De kracht en kwaliteit van mensen staan bij al onze projecten centraal. We maken gebruik van de eigen kennis en ervaring van de doelgroep, investeren in talentontwikkeling en empowerment en zorgen daarmee voor een blijvend effect.
In intensieve samenwerking met de doelgroep weten onze gedreven professionals elke keer weer de verbinding te leggen tussen wat er speelt en wat wérkt.

Wat inspireert u aan sociaal werk?

We bouwen aan een sterke, betrokken en inclusieve maatschappij, waarin iedereen meetelt en meedoet.
125Procent ziet het streven naar deze maatschappelijke impact als het kloppend hart van het bedrijf.

Meer informatie:

www.125procent.nl
info@125procent.nl

Deel dit artikel: