Atelier MADE HERE

Atelier MADE HERE is een kleermakers coöperatie en produceert alleen uitermate duurzaam.

  1. Wij maken voor een aantal Nederlandse merken en doen dit volgens het “made-to-order” principe. Wij maken alleen wat daadwerkelijk verkocht wordt. Zo blijven er geen onverkochte voorraden achter.
  2. Daarnaast maken wij voor een aantal Nederlandse “upcycle” merken. Hierbij werken wij met afgedankte stof en kledingstukken zodat er weer nieuwe ontwerpen ontstaan.

Sociale werkgever

We zijn een atelier waar goede kleermakers en textielwerkers met verminderd werkvermogen hun vakmanschap inzetten om hoogwaardige confectie en textiel accessoires te maken. Rekening houdend met een ieders inzetbaarheid en met de benodigde begeleiding creëren we voor alle betrokkenen mogelijkheden om op niveau mee te doen.

Doordat wij op bestelling en maatwerk kunnen leveren, verkleinen wij de ecologische voetafdruk van kleding productie. Door zeer bewust om te gaan met stof creëren we zo weinig mogelijk afval.

Wat wil je delen met andere partners van de koepel?

We zouden het leuk en interessant vinden om tips en ervaringen uit te wisselen met andere sociale firma’s; waar lopen we tegenaan? hoe pakken anderen dit aan? etc. Zo kunnen we hopelijk veel van elkaar leren en elkaar versterken.

Meer informatie:

Kijk op onze website of neem contact op met Ytha Kempkes via

info@ateliermadehere.nl I +31 6 27064440 I Instagram I Facebook 

Deel dit artikel: