Braspenning

Braspenning is gespecialiseerd in het verwijderen van en beschermen tegen corrosie. Sinds 1956 conserveren wij (zee)schepen, pleziervaartuigen, bruggen, opslagtanks, kranen en andere grote buitenobjecten. Wij stralen en coaten met eigen middelen op scheepswerven in Amsterdam, Den Helder, Harlingen, Landskrona (Zweden), Willemstad (Curaçao), in Duinkerke en Brest (Frankrijk), in Cartagena en Tarragona (Spanje), in Hamburg (Duitsland), in Gibraltar (Groot Brittannië), maar ook op locatie en in onze productiehallen. Wij werken voor grote industriële opdrachtgevers en overheden, maar ook voor particuliere opdrachtgevers. En altijd en overal met volop aandacht voor veiligheid, kwaliteiten en duurzaamheid. 

Braspenning Social Works

Braspenning Social Works bundelt als opleider de krachten van verschillende organisaties met allemaal hun eigen specialisme. Het tekort aan arbeidskrachten treft vrijwel alle branches. Het is dus een maatschappelijk probleem. Dit probleem lossen wij alleen op door samen te werken. Let’s work together!

Bij Braspenning Social Works worden praktijkcursussen ontwikkeld die gebaseerd zijn op de functie noodzakelijke kerncompetenties, zodat de deelnemers de minimaal vereiste kennis opdoen en vaardigheden leren om daarna direct te kunnen starten met de ontwikkelbanen. Aan alle opleidingen en cursussen wordt een baangarantie bij succes gekoppeld.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten onderling tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers.

Meer informatie

Kijk op onze website of neem contact op met Said Bentohami, managing director Braspenning Socials Works, via s.bentohami@braspenning-coatings.nl.

Deel dit artikel: