Chairmen at Work

The Chairmen at Work biedt mensen met een visuele beperking een platform. Om te kunnen doen waar ze goed in zijn én energie en voldoening uit halen:

  • Het geven van stoel- en sportmassages.
  • De verzorging van diensten op het gebied van vitaliteit.

Wij zorgen dat onze professionele en enthousiaste Chairmen aan het werk kunnen in het bedrijfsleven. En we geven ze de kans om hun talenten te laten zien op de werkvloer!
In onze promotievideo leggen wij graag uit waar The Chairmen at Work voor staat. En ook wat wij doen om bedrijven te inspireren om mee te doen aan de inclusieve samenleving van morgen!

Sociaal werk bij Chairmen at Work

The Chairmen at Work helpt onze masseurs en coaches daarnaast ook om zichzelf te ontwikkelen, onder andere door het verzorgen van coaching en opleidingen. Wij zorgen dus niet alleen voor werk, maar wij helpen onze masseurs en coaches óók om zelfstandig te functioneren en onafhankelijk te zijn van sociale wet- en regelgeving. Zelfverzekerd en onafhankelijk werk kunnen doen waar je passie en talent ligt; dat inspireert en geeft veel voldoening!

Het voorkomen van werkgerelateerd ziekteverzuim resulteert in meer dan alleen een kostenbesparing. Het zorgt ook voor een verhoging van de productiviteit en tevredenheid van werknemers. Door gebruik te maken van onze (online) vitaliteitsdiensten maak je gebruik van al deze voordelen én draag je tevens bij aan arbeidsparticipatie en duurzame inzetbaarheid van onze masseurs en coaches. Jouw organisatie laat hiermee duidelijk zien dat je Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt.

Meer informatie

Bezoek onze website of neem contact op met Barry Harms via info@thechairmenatwork.com

Deel dit artikel: