CupXchange

We staan met CupXchange voor zorgeloos koffiedrinken op locatie en dat zo futureproof, duurzaam en eenvoudig mogelijk.

Zorgeloos betekent dat de opdrachtgever 1 aanspreekpunt heeft voor het gehele concept met onze duurzame biobased herbruikbare bekers (180 ml schenkinhoud) en onze uitgifte/inname meubels. Wij verzorgen het zero emissietransport, wassen de bekers en zorgen dat er voldoende schone bekers op locatie zijn.

Futureproof betekent bij ons: lokaal wassen, zero emissie transport en social return.

Onze washubs zitten gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Arnhem en Utrecht.

Wij werken samen met de sociaalontwikkelingsbedrijven; Scalabor in Arnhem, UW in Utrecht, Den Haag Werkt in Den Haag en Pantar in Amsterdam en zorgen dat onze bekers afgewassen worden door mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Sociale werkgever

Wij zorgen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij ons kunnen werken. Onze bekers worden voornamelijk gewassen door mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij zorgen dat deze mensen met plezier bij ons kunnen werken. Wij worden blij van onze medewerkers die plezier hebben om bij ons te werken. Wij willen zorgen dat onze mensen op de goede plek zitten. In de toekomst willen wij uitbreiden en meer washubs creëren door het hele land zodat wij nog meer sociale werkplekken kunnen creëren.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

Wij zijn geïnteresseerd in het kennis en ervaring uitwisselen over de sociale werkwijzen en hoe verschillende organisaties hierin te werk gaan.

Daarnaast willen wij ons netwerk hierin uitbreiden en geïnspireerd worden door de verschillende organisaties.

Meer informatie

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie; www.cupxchange.nl

Deel dit artikel: