De Regenboog Groep (DRG)

Bij De Regenboog Groep valt heel wat te kiezen. Want we hebben een divers aanbod in werkplekken bij werkbedrijven als:

  • De Repro
  • Boekbindwinkel
  • naaiatelier Zig Zag
  • geluidsstudio Digi Vibes
  • Tuinpark Lissabon
  • Fietsenmakerij

Daarnaast hebben we een aantal sociale firma’s zoals:

  1. Villa Buitenlust
  2. De Buurtboerderij
  3. Colors De Wasserette.

Een netwerk met onderaannemers en (sociaal) ondernemers en bedrijven zorgt voor de mogelijkheid om door te stromen naar betaald werk.

Voor mensen met (een achtergrond in) verslaving, psychiatrie, in combinatie met pech en problemen onderweg, is het (her) vinden van werk allerminst vanzelfsprekend. De arbeidsmarkt is ver weg en men heeft vaak geen idee hoe weer een stabiele baan te bemachtigen. Onze traject- en werkbegeleiders helpen hen op weg door hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. We richten ons op participatie, re-integratie, scholing en het ontwikkelen van communicatie- en arbeidsvaardigheden.

Sociaal werk bij De Regenboog Groep

Wij hebben een aantal mensen met een arbeidsbeperking in dienst. Momenteel hebben we mensen binnen onze inloophuizen,  sociale firma’s en binnen onze sociale coöperaties  betaald werk kunnen bieden.

Wat inspireert u aan Sociaal Werk

Een betaalde baan is niet vanzelfsprekend. Wat ons inspireert is de motivatie om aan het werk te gaan bij de mensen die we dagelijks spreken en de belemmeringen die ze tegenkomen of denken te gaan tegenkomen. Om meer kansen te creëren willen we een bijdrage leveren aan een parallelle economie met nieuwe vormen en concepten wat leidt tot (meer) duurzaam werk voor iedereen die wil en kan werken.

Meer informatie ?

Neem een kijkje op onze website of contact op via de mail met Marit Postma of telefonisch: 020 – 531 76 00.

Deel dit artikel: