De Tweede Jeugd

De Tweede Jeugd maakt de lekkerste, nieuwe producten van de overgebleven broden van bakkers. De onderneming is opgericht door chefs. Naast de circulariteit staat de kwaliteit altijd bovenaan. We staan bekend om onze kant en klare super tosti’s. In 8 verschillende culinaire smaken, die bij een stuk of 100 horecalocaties op de lunchkaart staan. We maken deze en onze andere producten met de hand in eigen keuken, en ook de meeste ingrediënten voor onze tosti’s koken we in-house. We werken samen met de betere zuurdesembakkers, lokale ondernemers en toffe start ups. Resulterend in de lekkerste crostini en tosti’s die bovenaan eindigden in de grote tostitest van het Parool!

Wij gunnen het ieder mens om zich nuttig en gewenst te voelen en om op een normale manier mee te draaien in de maatschappij. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om aan betaald werk te komen. Met De Tweede Jeugd hebben we recentelijk de stap gezet om de extra aandacht die voor deze werknemers nodig is vrij te maken, en dat betaalt zich dubbel en dwars uit. Wij zijn dankbaar en gelukkig dat we zo bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van stabiliteit, zelfvertrouwen en eigenwaarde van onze nieuwe werknemers, en we hopen dat onze onderneming snel groeit zodat we meer arbeidsplaatsen kunnen inruimen voor mensen die deze het hardste nodig hebben.

We wisselen graag tips en ervaringen uit met andere sociale firma’s, en we gaan graag de samenwerking aan. Weet je een leuke plek waar onze circulaire en sociale tosti’s een goede toevoeging zouden zijn op het menu? Let us know!

Neem een kijkje op onze website en volg ons op instagram!

Of neem direct contact op met Benjamin Namane op +31 6 28149612 info@detweedejeugd.nl

Adres: Gyroscoopweg 23, 1042 AC Amsterdam

Deel dit artikel: