Fornet

Fornet International B.V. is een corporate startup opgericht door Leon Wennekes en Julie Zhu. Het merk heeft al 1600+ shops in Azië. Fornet levert innovatieve & duurzame textile care services aan particulieren, corporate offices en MKB bedrijven. Textile care is een breed begrip bestaande uit laundry, wet cleaning, dry cleaning, sneaker cleaning en repair & alterations. Oftewel een totaal oplossing voor de kledingkast at home.

Sociale werkgever

Bij Fornet vinden veel activiteiten plaats die geschikt zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan de repetitieve taak van strijken of was opvouwen. Wij vinden het als werkgever belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen en waar dat kan arbeidsplekken te creëren voor mensen met een beperking of statushouders.

Wat wilt u delen met andere partners van de koepel?

We zouden het leuk en interessant vinden om tijdens (online) bijeenkomsten onderling tips en ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers. Daarnaast zouden we via de koepel graag de kans krijgen om matches te zoeken. Mensen die goed bij onze bedrijfscultuur passen.  

Meer informatie:

Kijk op onze website www.fornet.nl of neem contact op met Leon Wennekes, via leon@fornet.nl

Deel dit artikel: